مشاوره حقوقی رایگان - طلاق با بخشش مهریه

با توجه به توضیحات طلاق با مهریه امکان پذیر است؟
بنده ساله 97 عقد دائم کرده و همچنان در عقد هستم و دوشیزه نیستم…همسرم دو سال و نیمه بنده رو رها کرده و در خانه پدری هستم و حتی بنده را به منزله پدری خودشان راه نمیدهد و با وساطت دیگران حل نشد و ب همه میگ نمیخوامش و ی بار دادخواست طلاق داده و ب مرحله دادگاه رفت و قبله اینکه جلسه اول دادگاه بریم کلا استرداد نمود و مجددا ی سال بعد در سامانه تصمیم ثبت نام کرد و مشاوره ها رو رفتیم و پرونده را پیگیری نکرد و بنده هم طی این مدت دادخواست مطالبه نفقه و مهریه داده که نفقه مرتب سره تایم و زمانش واریز میکند و هم چنین مهریه هم پیش پرداخت رو داد …و اولین بار ک اظهارنامه جهت تعیین تکلیف و منزل جداگانه دادم همان روز همسرم اظهارنامه داده ک من تمکین نمیکنم و من پاسخی ندادم ب اظهارنامه و همین ی بار اظهارنامه داد و بعده آن من دو بار دیگ آظهارنامه جهت منزل جداگانه و تعیین تکلیف دادم ک جوابی ندادو (بعد دادخواست منزل جداگانه به دادگاه دادم ک همسرم در* رای بدوی* گفت قصده جدایی دارد و از نظر ایشان تهیه منزل معنایی ندارد و به نفعم شد و ایشون اعتراض کرد و رای آخر ب نفعه همسرم تمام شد از این نظر که در خوف مالی شرافتی جانی نیستم و همچنین چون زندگی مشترک شروع نکردیم این خواسته معنا ندارد و باید متناسب با شان نوشته میشد ن جداگانه در صورتی که من منظورم همون باهم بریم زیره ی سقف اما رای قطعی ب همسرم دادن) …. و (بعده آن دو بار دیگ آظهارنامه جهت تهیه منزل متناسب با شان دادم و همسرم هم پاسخ داده ولی در پاسخ همه ی حرفاش دروغ بوده و میگوید که من (زوجه)تمکین نمیکنم …و من هم در پاسخ جتی اعلام امادگی جهت تمیکن عام و خاص رو نمودم در اظهارنامه جدید ولی پاسخ مناسب نداده) … و شکایتی جهت چاقو کشی و قدرت نمایی با چاقو علیه بنده کرده که مثلا اینکارا رو من علیه اش کردم … ک همون جلسه اول دادگاه چون حرفای شاهداش در تعارض بود و دید به نفعه بنده شده رضایت داده ولی با این حال حکم برائتم صادر شد و منع تعقیب خوردم ولی خب به مرحله قطعی نرسید چون استرداد کرد وگرنه میخواستم شکایت کنم به جرمه شکایت افترا واهی که از من کرده بود …بنده هم شکایتی علیه توهین و افترا با مضمون فحش های بدی ک بهم داده و
معنیش هم نسبت رابطه نامشروع میشه شکایت کردم و رای قطعی اومد و به نفعم شد…و شکایت نفقه حقوقی و کیفری هم قبلا انجام دادم که کیفری رو چون فرستادن مشاوره و از زمانش گذشت ..پرونده رو نوشتن من رضایت دادم و مختومه شد و حقوقی هم باهم ماهیی 700 توافق شد و از هون موقع مرتب سره تایم پرداخت میکنه …و هم چنین قبلا تو واتساپ گفت ..زندگیمو دوست دارم ولی تو رو ن …و با توجه به این که میخواد نفقه بده ولی تکلیفم رو روشن نکنه تا خسته شم خودم ببخشم و با توجه به اظهارنامه ها که اقدامی نمیکنه جهت تشکیل زندگی و شاهدا و دادخواست طلاقی که ی بار داد و استرداد کرد و شکایت چاقو که استرداد کرد و شکایتی که توهین و افترا من کردم ..میتونم طلاقم رو با مهریه بگیرم ؟و اینکه ی طرفه اقدام کنم تا دیوان رای قطعی میتونم بگیرم …؟و چند سال طول میکشه؟تشکر
و بحثه اینکه منو نمیخواد و تصمیم به جدایی داره دی ماه 99 بوده و اولیم اقدام قانونیم که اظهارنامه دادم دی ماه 1400 بود تا الان که رای توهین و افترا بیاد …مهریه ام 114 تا هست …تا دیوان میتونم رای قطعی بگیرم ؟و چقدر باید ببخشم ؟چون دلم میخواد طلاقم رو با مهریه بگیرم
تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرونده شما بسیار کامل و‌مفصل است بهتراست از مشاوره تلفنی استفاده کنید تا تمام نکته ها و راهها را بشنوید