مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از جهاد

با سلام بنده سال 1400 زمینی در مجاورت روستا خریداری کردم به متراژ 200 متر که داخل بافت نبود ولی شروع به ساخت کردم در مرحله کاشی کاری بودم که جهاد اومد تخریب کرد حتی سقف هم خراب کردند در دادگاه که جهاد از من شکایت کرده بود قاضی حکم به براعت بنده داد .
حالا میخوام ببینم میتونم از جهاد برای تخریب شکایت کنم

پاسخ ها :

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

در صورتیکه بدون دلیل و قانون تخریب کردند بله میتوانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جهاد برخلاف قانون تخریب کرده باشد می توانید شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا احراز وقوع تخلف اداره جهاد را از طریق دیوان عدالت اداری درخواست نمایید و بعد از احراز وقوع تخلف و ورود خسارت به شما می‌تواند از طریق مراجع قانونی و حقوقی دادخواست مطالبه خسارت را علیه اداره جهاد مطرح نمایید