مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به پست سازمانی

بنده 17 سال در واحد اداری ومالی یک سازمان دولتی به صورت قرارداد کار معین مشغول بودم و چهار سال بعنوان مسئول حسابداری ، بعد شکایتی از بنده شد و ریاست سازمان بنده را از مسئولیت برداشته و کارشناس کردند و شخص دیگری را بعنوان مسئول مالی انتخاب نمودند .
حال شکایت بنده رد شده و منع تعقیب اینجانب صادر گردیده است و بنده تبرئه شدم و ریاست قبلی نیز برداشته و ریاست جدید آمده است آیا بنده را می توانند به پست قبلی خود برگردانند با وجود شخص جایگزین ؟ راهکار چیست

و اینکه اگر موافقت شود بنده برگشت به پست قبلی را داشته باشم تکلیف فردی که جایگزین بنده شده است چه می شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید