مشاوره حقوقی رایگان - فروش اتومبیل

من دو ماه پیش خودرویی فروختم به شهرستان و خودم هم از شخص دیگری خریداری کرده بودم العان اون شخصی که من ازش ماشین خریدم سند نمیزنه و کسی هم که ماشین از من خریده پافشاری می‌کنه برای سند تا جایی که اومده جلوی درب منزل من و باعث آزار خودم و خانواده من شده ، الاسنان بهم میگه ماشین همسر خودت بردار بیا باهم بریم شهر من و این ماشین بده به من و ماشینی که بهم دادی و سند هنوز نخورده بهت میدم تا زمانی که کار سند اون ماشین درست بشه ، به نظر شما این کار قانونی و درسته که ماشین خودم بهش بدم و اون ماشین ازش بگیرم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام میتوانید دادخواستی مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی ارایه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خریدار باید علیه فروشنده و مالک اصلی دادخواست دهد جای نگرانی نیست برای شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خریدار جدید می‌بایست به طرفیت هر دو نفر شما دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر، ازش به اتهام مزاحمت شکایت کن
اما اگر در مبایعه نامه قول دادی سند بزنی باید کمکش کنید یعنی دادخواست الزام به سند بزنید به طرفیت مالک تا دادگاه خودش سند بزند