مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد

سلام وقت بخیر پدرم سال 1400 فوت کردن بعد فوت پدرم برادر م یک فقره مبایعه‌نامه رو کرد که ملک پدری رو از پدرمون خریده و وارث ها هیچ حقی ندارن من برای ابطال برگه اقدام کردم یک بار کارشناس منفی اعلام کرد این مبایعه‌نامه در بیمارستان از پدرم گرفته شده توسط برادرم برگه اول اثر انگشت داره برگه دوم که دست خود برادرم بود از بین رفته برگه سوم که در بایگانی دفتر مشاور املاک هست بدون اثر انگشت هست و شاهدان عینی این مبایعه‌نامه میگویند که این معامله انجام نشد و فسخ شد الان به کارشناسی سه نفره ارجاع داده شده سوال من اینجا هست که ایا امکان داره کارشناس سه نفره عکس نظر کارشناس اول بده یا نه چون من میدونم نوشته با اثر انگشت در یک زمان و تاریخ نبوده تاریخ مبایعه‌نامه 1391بوده و تاریخ اثر انگشت سال 1400بوده ایا امکان این هست که این اقا برنده این نبرد بشه نا نه ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد