مشاوره حقوقی رایگان - بیماری دو قطبی

سلام ،دختر من مبتلا به بیماری دو قطبی هست وما از همون اول پیگیر دارو و درمان آن بودیم ،دختر من به شدت علاقه به ازدواج دارد و مدتی هست که با پسری حرف زده و چند روز است که به خاستگاری آمده اند و دخترم اجازه این را نمی‌دهد که به خانواده داماد این بیماری را اطلاع دهیم ،اطلاع دادن یا ندادن این بیماری در روند زندگی و طلاق آنها موثر هست ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مطلع بودن داماد صرفا مهم است. ولی جهت جلوگیری از هرگونه مشکلات خانوادگی درآینده بهتراست خانواده وی نیز مطلع شوند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی کار درست همین است مه اطلاع دهید ان هم بعنوان پسر شماست