مشاوره حقوقی رایگان - تصادف غیر عمد

دو نفر که دوست هم بودند سوار بر وسیله نقلیه و دچار سانحه غیر عمد واژگونی وسیله نقلیه می شوند که یک نفر فوت و دیگری به شدت مصدوم می شود‌. آیا فرد مصدوم می تواند از مالک وسیله نقلیه شکایت و در خواست غرامت کند؟سپاسگزارم!

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله اگر مالک در این امر مقصر بوده است مثلاً در حال مستی بوده است میتوان غرامت دریافت کرد.