مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی

سلام برای من پیامک قرار نهایی برای پرونده شما در شعبه با ردیف فرعی صادر شده من با فیش حقوقی بیرون هستم و امروز جلوی حساب کسی که برام فیش گذاشته رو بستن میخواستم بدونم دلیلش چیه و باید وکیل بگیرم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. احتمالا توقیف حساب ارتباطی به کار شما نداره . چون در مرحله دادسرا پس صدور قرار نهایی پرونده ممکن به دادگاه ارسال بشه و توقیف حساب در مرحله اجرای احکام انجام میشه.