مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک امانی

اینجانب در قبال اخذ رضایت محضری از شاکی چند فقره اضافی نزد شاکی باقی مانده وقول داده بود که پیدا می کنم وعودت میدهم. امتناع کرده و بعد از گذشت چند سال بدون کوچکترین اطلاع وابلاغ اقدام قضایی کرده و از حساب بانکی اقدام به برداشت کرده است .لطفاً راهنمایی های لازم ا مبذول فرمایید.با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی خیانت درامانت برای شما درصورت اثبات فراهم است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه خیانت در امانت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌.