مشاوره حقوقی رایگان - وام

سلام وقت بخیر.
بنده یک معلمم و ضامن همسر رفیقم شدم مبلغ وام 50ملیون.و الان تقریبا یکسال دیگر از قسطش مونده به مبلغ28ملیون تومان.و دیگ داره اذیت می‌کنه تو پرداخت قسط. ماهیانه1800تومان قسطشه .و چند وقت یکبار بانک جلوی حساب منو میبندن.هرچی زنگ میزنم بهشون جواب نمیدن.من میتونم از دستشون شکایت کنم که چرا وام رو پرداخت نمیکنن؟ممنون میشم راهکاری بدید.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر، فقط درصورتیکه اقساط را شما بجای ایشان بپردازید، حق مطالبه مبلغ پرداختی را دارید.