مشاوره حقوقی رایگان - آیا می توانم قرارداد پیش فروش سازنده را با توجه به شرح متن ابطال نمایم؟

باسلام من به عنوان مالک زمین با یک سازنده در مورخه 29/03/93 قرارداد مشارکت برای ساخت 7واحد آپارتمان منعقد نمودم. 3واحد سهم من و 4واحد سهم سازنده و سازنده در مقابل زمینی که من در اختیار او قرار می دهم 3 واحد آپارتمان بطور کامل طبق قرارداد به من بدهند. سازنده قبل از اینکه پروانه ساختمان بگیرد و پی کنی و فونداسیون را شروع کند و قسمتی از سند زمین را به او انتقال داده باشم و وکالت فروش از من داشته باشد اقدام به دو مورد پیش فروش نمود درحالیکه هنوز ساختمان کلنگی من در زمین وجود داشت و در قرارداد هم نوشته شده فروش یا پیش فروش سهم الشرکه با موافقت طرف مقابل امکان پذیر است. خواهشمندم پاسخ دهید از لحاظ قانونی چه حکمی دارد و چه اقدامی می توانم انجام دهم؟ با تشکر

پاسخ ها :

الیاس نظری نجف آبادی

جناب آقای الیاس نظری نجف آبادی:

سلام معامله فضولی محسوب می شود و اگر شما معامله را تنفیذ نکنید باطل می شود