مشاوره حقوقی رایگان - سوال قراردادی

سلام
در قرارداد مشارکت ما یکی از مالکین با سازنده دچار مشکل شده و در دادگاه سازنده بصورت قطعی محکوم شده و امکان ادامه کار از ایشان سلب شده ، تکلیف سایر مالکین این قرارداد چیست و چگونه باید خود را از بلاتکلیفی در آورند ؟ آیا امکان استناد به حکم صادر شده توسط سایر مالکین وجود دارد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید متن قرارداد شما و حکم صادره را مطالعه کنم بعد نظر بدهم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر موضوع و طرفین یکی باشند می‌توانید از رای صادر شده استفاده نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله سایر مالکان باید اعلام فسخ قرارداد مشارکت را نمایند و به رای دادگاه استناد نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
البته آرا صادره و قرار داد باید به نظر برسد تا دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و