مشاوره حقوقی رایگان - اشتباهنامه سرقت

سلام برادر بنده با دو دوستش در ویلایی در چالوس سرقت کرده اند و شاکی آنها را با پلاک ماشین شناسایی و شکایت کرده . آنها در صدد کسب رضایت شاکی هستند و او هم با دریافت خسارت رضایت میدهد. حالا آیا با اظهار اشتباهنامه از طرف شاکی کیفر عمومی از طرف مدعی العموم هم میتواند لغو شود یا کاملا به نظر قاضی ربط دارد ؟ در ضمن متهم پرونده باز دیگری هم دارد .

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. اظهار اشتباه و ندامت می تونه با نظر دادگاه باعث تخفیف در مجازات بشه