مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کار مدت معین

با سلام
بنده دارای قرارداد مدت معین با یه شرکت ارزیاب خسارت هستم که به عنوان مدیر شعبه از سال 1398 تا کنون مشغول به کار بودم که بیمه تامین اجتماعی اینجانب رد می‌شده ولی از بدو استخدام و شروع کار کارفرما هیچگونه حقوق و مزایایی به اینجانب پرداخت نکرده که حدود چهار سال هست ، در زمان کار شرکت با یه پیشنهاد جدید یه قرارداد پرکیسی هم که به نوعی پیمانکاری خودشون حساب میکنن فقط در یه سال امضا کرد که بابت هر پرونده ای که ارزیابی کنید یه مبلغی مشخص پرداخت میشه که در سال هر سه چهار ماه یکبار مبلغی پرداخت میشد که مربوط به تعدادی کارشناس بود چون من به عنوان‌مدیر شعبه بودم به حساب من واریز میشد و من به حساب کارشناسان واریز میکردم البته تمامی نامه ها و مدارک و مستندات که بابت واریزی ارسال کردن موجود هست که مثلا این‌مبلغ مربوط به این نفرات هست ، حالا بعد از چهار پنج سال کار کردن و سپری شدن بهترین زمان سن که میتونستم جای دیگه استخدام بشم نامه قطع همکاری ارسال شده بدون هیچ دلیلی نه انظباطی نه تخلف مالی هیچ چیز ، آیا من میتونم بازگشت به کار بشم یا حق السعید دریافت‌کنم ، آیا بابت قرارداد اول میتونم تمامی حقوق و مزایا از اول کار تا الان دریافت کنم
ممنونم از راهنمایی شما با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید