مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ماشین

به علت بدهی ماشینم توقیف شده و در مزایده زیر قیمت بازار فروخته شده. از اجرای احکام درخواست ابطال مزایده و پرداخت بدهی رو کردم ولی قبول نکردند. با وجود اینکه ماشین اول توسط تامین اجتماعی توقیف بوده و هست آیا مزایده باطل میشه یا خیر؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . در توقیف اموال جهت تعیین قیمت کارشناس تعیین میشه و این نظر کارشناسی قابل اعتراضه که ظاهرا شما اعتراض نکردید بنابراین به نظر میرسه مزایده قابل ابطال نباشه . مگراینکه نظریه کارشناس به شما ابلاغ نشده باشه.