مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ماشین برای چک برگشتی

سلام
پدرم سه فقره چک برگشتی به مبلغ 18 میلیون داره که در سازمان ثبت اسناد برگشت خورده و شکایت صورت گرفته و در تاریخ 1400/07/10 ماشین پدرم، توقیف کردند که ارزش ماشین 250 میلیون هستش . چه زمانی از تاریخ توقیف ماشین به مزایده میره؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
زمان قابل پیش بینی نیست ابتدا کارشناس قیمت ماشین را ارزیابی می کند سپس با درخواست ،طلبکار مزایده انجام می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از ارزیابی خودرو توسط کارشناس مزایده انجام خواهد شد و زمان‌بر خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پس از ارزیابی مزایده انجام می گردد زمان قابل پیش بینی نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول قیمت کارشناسی میشود و بعد مزایده مقداری زمانبر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بعد از صدور اجراییه چک ، توسط اداره ثبت ، و توقیف اموال صادرکننده چک ، با درخواست دارنده چک ، ابتدا کارشناس رسمی برای تعیین قیمت خودرو ، مشخص خواهد شد و بعد از تعیین قیمت ، تاریخ مزایده تایید و آگهی خواهد شد
و این روال قضایی ، چند ماه طول میکشد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام ابتدا توسط کارشناس قیمت گذاری میشه در نهایت به مزایده گذاشته میشه و روند آن تقریبا طولانیه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

زمان قابل پیش بینی نیست. ابتدا توسط کارشناس قیمت خودرو ارزیابی میشود و سپس به مزایده می رود. این جریان در سامانه ثنا پدرتان ابلاغ میشود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به پیگیری شاکی داره.باید درخواست ارجاع به کارشناس وارزیابی ماشین بدن و......

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

پس از طی تشریفات و قطعی شدن اجراییه