مشاوره حقوقی رایگان - زنا محصنه

باسلام به همه وکلا
بنده از زنم به جرم زنا محصنه شکایت کردم که این وسط هم بچه ای دارم مال من نیست حالا بچه ای که مشخص شده مال من نیست رو قاضی ازم گرفته بچه رو تحویل مادرش داده حالا خانومم به نتیجه ازماشیش اعتراض زده که قبول ندارم بچه مال شوهرم هست حالا قاضی میگه اول بابای این بچه باید پیدا بشه که بعد دوباره یه ازمایش بین فردی که عمل زنا انجام داده و من که شاید پدر بچه باشم باید انجام بشه ولی فردی که به زنا مجرم هست فراری و به دادگاه مراجعه نکرده حالا من نمیدونم چیکار کنم قاضی هم‌میگه تا فردا پیدا نشه فعلا کاری نمیشه کرد به نظر وکلا چکار کنم. که به نتیجه برسم اون فرد میشناسم ومیدونم کیه ولی ازطریق قانون چطوری بگیرمش ازچه راه وروشی باتشکر از همه دوستان

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

سوالتون واضح نیست .ایا مشکل شما دستگیر کردن شخص زانی هست؟ یا اینکه میخواهید بدونین چطور بچه رو پس بگیرین؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص فرزند شما می‌توانید دادخواست نفی نسب بدهید اما در خصوص مجرم می‌بایست پیدا شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانیددر صورت شناسایی جلب ودستگیر نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت کنید از ایشون و از دادگاه بخواهید حکم جلب وی را بدهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از دادگاه درخواست جلب دهید تا مامورین انتظامی نسبت به جلب این شخص اقدام کنند ولی توصیه می‌شود از لحاظ حقوقی نیز اقدام کنید و دادخواست به خواسته نفی نسب را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حکم جلب بگیرید و نسبت به جلب وی اقدام کنید.

.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست نفی نسب مطرح نمایید.ازمایش نسبت به شما کفایت میکند.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، شکایت از ایشان را تحت عنوان مظنون به جرم پیگیری نمایید