مشاوره حقوقی رایگان - صحت یا بطلان وصیت عهدی در صورت عاقل ، بالغ و رشید بودن وراث؟

اگر شخصی در زمان حیات خویش وصیت کند که اداره اموال وی بر عهده شخص a باشد در زمان فوت وصیت کننده ، تمامی وراث عاقل ، بالغ و رشید بوده است. آیا وصیت عهدی صحیح است یا نه ؟ لطفا با مستند جواب دهید. ممنون

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، باید وصیّت نامه دیده شود. مالی که مورد وصیّت است نیز باید بررسی شود. وصیّت ، باید در دادگاه ، تنفیذ شود. رضایت ورّاث ، در مقدار بیش از یک سوّم ، شرط نافذ شدن وصیّت است. وصیّت های شفاهی و بدون سند و شاهد ، فاقد اعتبار است. زیرا ممکن است آخرین وصیّت نباشد. به هر حال اگر مالی مورد وصیّت قرار گرفته باشد، در گواهی انحصار وراثت ، باید قید شود.