مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک همسر

سلام، آیا قاضی در مشکلات خانوادگی مثل شک داشتن به همسر برای پرینت پیام رسان روبیکا حکم پرینت گرفتن را میدهد یا در صادر کردن حکم سخت گیر هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دعاوی خانوادگی دادگاه دستور پرینت صادر نمی کند.
اگر شکایت کیفری رابطه نامشروع مطرح بشه ممکن است دادگاه دستور بررسی پیام رسان روبیکا رو بده.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف شک مجوز صدور دستور از سوی مقام قضایی را مهیا نمی‌کند بعلاوه در دعاوی خانواده دستور پرینت صادر نخواهد شد و فقط در دعاوی کیفری است و جرایمی همچون رابطه نامشروع که در صورت صلاحدید مقام رسیدگی کننده دستور پرینت و استعلام از خطوط تلفن همراه صادر خواهد شد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر شکایت رابطه نامشروع شده باشد بلی اما در مشکلات خانوادگی خیر