مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات و پیامک همسر

سلام. همسرم 3تاسیم کارت داره اگر پرینت مکالمات و پیامک ها را بخواهم آیا از تمام سیم کارت ها پرینت داده میشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر به تقاضای شما ترتیب اثر داده نمی‌شود مگر تحت شرایطی خاص

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام.
برای اخذ پرینت نیاز به دستور مقام قضایی دارید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر تنها سیم کارتی که مدنظر پروندع است با دستور قضایی پرینت داده میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قاضی لازم بداند و دستور دهد بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مالک سیم کارت میتواند پرینت تلفن خود را بگیرد  اما اگر منظور شما هستید که بتوانید پرینت کسی دیگه ای را بگیرید خیر مگر از راه هایی که قانون در نظر گرفته است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما مالک سیمکارت ها نیستید فلذا امکان پرینت از مکالمات و پیامک ها وجود ندارد.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام جهت پرینت نیاز به دستور قضایی وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما سمتی برای دریافت پرینت ندارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با دستور قضایی امکان پذیر است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی می توانید بگیرید سیم کارتها به نام شما باشد و نهایتا مخابرات 6 ماه قبل را به شما پرینت می دهد مگر این که با دستور قضایی بتوانید پرینت بگیرید که مشکل است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

1- چون همسر شما مالک سیم کارتتون نیست نمی تواند پرینت تماس ها و پیام های شما را استعلام بگیرد

2- با شکایت همسرتان از شما مرجع قضایی به صرف شک و تردید همسر چنین استعلامی نمی گیرد مگر دلایل دیگری وحود داشته باشد.

3- اگر سیم کارت را انتقال دهید در زمانی که دستور استعلام داده شود تا شش ماه اخیر امکان اخذ پرینت تماس ها و پیام ها در دوران مالکیت شما میسر خواهد بود.