مشاوره حقوقی رایگان - سرقت بردن ارز دیجیتال

سلام خسته نباشید
با اصرار یکی از دوستانم فروردین ماه امسال مقدار یکصدو ده میلیون تومان ارز دیجیتال اتریوم خریداری کردم منتها چون من بکار هین صرافی ها وارد نبودم تمام مراحل ثبت نام در صرافی و کیف پول ترست والت رو ایشون انجام دادند . بعد مدت شش ماه بعد فهمیدم سه روز بعد از ثبت نام ایشون با داشتن 12 کلمه رمز اصلی تمام مبلغ رو خالی کنه ..بدون اون 12 کلمه رمز هیچ کس نمیتونه وارد ترست والت بشه....فقط، این دوست عزیز میتونسته اینکار رو بکنهمدرک هم ازش دارم که این رمز دست ایشون بوده.چگونه باید شکایت کنم؟ ایشان ساکن شهر ساری هستند.
خیلی ممنون از توجهتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مهم شکایت نیست باید یک سری مسائل اثبات شود چرا که بار اثبات دارد