مشاوره حقوقی رایگان - استفاده غیر مجاز از برق برای دستگاه ماینر

با سلام
اخیرا متوجه شدم همسایه ما که در یک آپارتمان زندگی میکنیم، میخواهد صرفا با یک دستگاه ماینر، از برق پشت کنتور ارز دیجیتال استخراج کند. آیا این برق دزدی در شبکه برق مشخص میشود؟ و در صورت مشخص شدن سرقت، آیا جریمه ای متوجه اهالی آپارتمان میشود ؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که سرقت برق انجام میده جریمه می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله ایشان امکان انتقال از برق خانگی را نخواهد داشت و غیر مجاز می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اصل فردی بودن مجازات فقط شخص مرتکب متحمل مجازات خواهد شد و به شما هیچ جریمه‌ای تعلق نخواهد گرفت.