مشاوره حقوقی رایگان - ارز دیجیتال

سلام بنده با یک نفر دیگه تو مغازه ای ک اجاره کردیم حدود 19 دستگاه ماینر با برق پشت کنتور اونم 5 روز بیشتر کار نکرد اداره برق و پلیس ریختن گرفتن الان چ بلایی سرمون میارن میشه توضیح کامل بدین اولین بارمون بوده ?

پاسخ ها :

استفاده غیر مجاز از برق برای دستگاه ماینر جریمه اداره برق برای دستگاه ماینر ضبط دستگاه ماینر دستگاه ماینر