مشاوره حقوقی رایگان - عودت چک

درود بر شما
خریدی انجام دادم و در قبال آن چک دادم
طی مدتی مبلغ چک در چند نوبت پرداخت کردم.
و دارنده چک آنر را برگشت زده و شکایت نمود.
لذا با توافق بین من و دارند چک
قرار بر این شد که از شکایت انصراف دهد و چک را به من عودت دهد
قرار بر این شد تا توافق نامه ای فی مابین انجام شود و چک را بگیرم.
لطفا در مورد متن توفق نامه توضیح دهید،
و اینکه دارنده چک به تنهایی می‌تواند در دادگاه حاضر شود و انصراف از شکایت بدهد.
ممنون از وقت که می گذارید
در پناه حق

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. متن قراداد برمبنای توافقات شما انجام میگردد. شخص خواهان میتواند بامراجعه به دادگاه شخصا درخواست مختومه نمودن پرونده رانماید.
بهتراست شما و ایشان هردو به دادگاه مراجعه ودرخواست تنظیم صورتجلسه بشرح توافقی که کرده اید را از دادگاه بخواهید تا ضم پرونده گردد و جلو هر گونه سو استفاده های احتمالی درآینده نیز گرفته شود.
موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
متنی تخصصی باید تنظیم گردد نگارش متن در این مجال نمی گنجد…

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام من می‌تواند لایحه ارسال کند به دادگاه و استرداد دادخواست کند و اعلام گرفتن پول چک

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در مورد چگونگی تنظیم متن توافقنامه نمی‌توان در چند خط پاسخ داد. بهتر است در این خصوص با وکلای سایت تماس بگیرید و در مورد پاسخ سوال بعدی بله

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، پیشنهاد میکنم درخواست تنظیم متن پس از ارائه اطلاعات دقیقتر از وکیل مجرب داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف حضور دارنده چک در دادگاه و انصراف از شکایت مکفی است و نیازی به حضور شما نیست از سوی دیگر در قرارداد حتما به تاریخ‌های پرداختی و نحوه پرداخت و میزان پرداخت اشاره شود و در همچنین در دفتر اسناد رسمی حاضر شوید و شاکی یک رضایت نامه محضری تنظیم کند که دیگر در مورد این پرونده و این چک هیچ شکایتی ندارم و در آینده نیز در این رابطه هیچ شکایتی نخواهم داشت.