مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت در ساختمان

چند روز قبل بنده وارد اپارتمان شدم که دیدم یک آقا و خانم هم پشت درب هستند درب را باز کردم که آنها وارد شوند و بعد از چند روز مدیر ساختمان همه را جمع کرد و شروع به تهمت زدن به من کرد که تو دزدی و درب را عمدی برای یک دزد باز گذاشته ای و اون آقا که وارد شده دزد بوده دوچرخه من رو دزدیده من 3ماه است که به این آپارتمان آمده ام و20تا همسایه رونمیشناسم حال باید چه کنم با اینکه امروز ابلاغ کلانتری برایم آمده.باتشکرازوکلای عزیز

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.دفاعیات خویش را بشرحی که فرمودید. بصورت دقیق درجلسات رسیدگی ابلاغی که درآینده دعوت میشوید ،دردادسرا مطرح نمایید.
تا درنهایت بعد از تبرئه شدن، بتوانید علیه شاکی طرح دعوی افترا(اعاده حیثیت)نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست مراجعه نمایید به کلانتری و اظهارات خود را بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اصل بر برائت است و اگر دلیلی دارد ارائه کند صرف ادعا مثبت جرم نیست اگر نتوانست ثابت کند و با شکایت با قرار منع تعقیب مواجه شد شکایت افتراء مطرح کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظر کیفری شکایت آنها رد خود شد و شما در کلانتری و در دادسرا می توانید اظهار بی اطلاعی کنید.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
ایشون در راستای ادعای مطروحه باید دلیل و مدرک قابل اتکایی ارائه کنه و همونطور که همکاران عزیز اشاره کردن اصل بر برائته.