مشاوره حقوقی رایگان - ادامه پرداخت بیمه

سلام من 9سال سابقه کار دارم و بیمه بودم اگر بخوام بیمه رو خودم پرداخت کنم به چه صورت باید بیمه زنان خانه‌دار ادامه بدم .
درضمن من 44 سالم الان نمی تونم بازنشستگی بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. فعلا بازنشستگی منتفی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای پرداخت بیمه خویش فرما می‌بایست به اداره بیمه مراجعه نمایید و فرم خویش فرما پر کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به صورت خویش فرما یا حرف و مشاغل آزاد بیمه خود را پرداخت نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق بیمه زنان خانه دار با مراجعه به تامین اجتماعی یا بصورت غیر حضوری از طریق اپلیکیشن تامین اجتماعی من.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بیمه خویش فرما یا بیمه مربوط به مشاغل آزاد راه حلی است که میتوانید از این طریق اقدام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق تامین اجتماعی درخواست خود را پیگیری کنید.