مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک توسط مستاجر

اتمام قرارداد و دوبار تمدید شده بدون امضای دو شاهد به مدت سه ماه و ندادن اجاره به مدت سه ماه که تقریبا با ودیعه برابر شده و همچنان از تخلیه و تحويل ملک به بهانه پیدا نکردن مورد دلخواه خودداری کرده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید بهترین و سریعترین راه برای تخلیه و تحويل ملک چگونه است؟ البته‌ دفعه اول قرارداد در دفتر املاک و در حضور دو شاهد بوده

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تقدیم دادخواست تخلیه ومطالبه اجور معوقه .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد دو شاهد دارد دستور تخلیه بگیرید در غیر این صورت بابت حکم تخلیه اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اخذ دستور تخلیه به مدت هفت روز تنها در صورتی میسور است که شرایط قرارداد از جمله امضای دو شاهد درج شده باشد در غیر اینصورت از طریق حکم تخلیه بایستی اقدام شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست تخلیه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.