مشاوره حقوقی رایگان - حکم برکناری از استخدام آزمایشی

پسرم امسال از فرهنگیان فارغ التحصیل شد ولی به علت انتشار دو آهنگ از ... و ... در اینستا گرام در زمان اغتشاشات ،پرونده وی هفته گذشته به گزینش وزارتخانه ارسال شده و معلوم نیست چند ماه دیگه رای بدن. الان حکم برکناری از استخدام آزمایشی برای او صادر کردن و اجازه تدریس و حضور در مدرسه ندارد.
با اینکه یه هفته هم سر کلاس تدریس رفته بود.سوالم این هست اولا این گونه شرایط چه حکمی بهش صادر میشه؟آیا هنوز از تهران جواب نیومده گزینش استان میتونه مانع از حضور ایشون به کلاس بشه؟آیا صدور چنین حکمی جایز بوده؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. حکم ودستور صادره بعد از صدور وابلاغ قابل طرح دعوی دردیوان عدالت اداری میباشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال این دایره گزینش است که بر حسب صلاحدید خود اقدام میکند و این واحد در امر پذیرش یا عدم پذیرش صلاحیت دارد.