مشاوره حقوقی رایگان - واریز یارانه به شماره حساب اشتباه

سلام
بنده درخواست جداسازی یارانه دادم متصدی بانک شماره حساب من را اشتباه وارد کرده بود.به مدت یک سال واریزی به شماره حسااب اشتباه واریز میشده.پیگیری کردم و شماره حسابم رو اصلاح کردم فقط دوماه از یک سال رو واسم واریز کردن!!بقیش چی میشه پس؟پرید!!
چطوره که دولت اطلاعات کاملو از روی چهره و شماره ملی براحتی درمییاره ولی وقتی میخواد پول واریز کنه یکسااال به شماره حساب اشتباهی واریز میکنن!صداشونم درنمیاد.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بادریافت تایید کتبی از بانک عامل وستادیارانه ها مبنی برواریز اشتباه،امکان طرح دعوی تحت عنوان ایفائ ناروا در محاکم دادگستری میسر است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مبلغ به حساب شخص دیگری واریز شده است می‌توانید در این خصوص شکایت نمایید و مبلغ را مسترد کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق بانک در این رابطه گواهی دریافت کنید و از طریق دادگاه نسبت به استرداد وجوه خود اقدام کنید و دادخواست به خواسته ایفای ناروا را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به حساب هر کسی که واریز شده می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید