مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام شوهرم در سال 90پنج میلیون وام ازدواج از بانک رفاه گرفتیم که نصف وام را پرداخت کردیم اما به خاطر مشکلاتی نتوانستیم بقیه را پرداخت کنیم از اجرائیات تماس گرفتند که الان باید 4میلیون بپردازیم آیا راهی هست که اصل پول را بدهیم و جریمه را نپردازیم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. با توجه به مصوبه هیات دولت تمامی وام های زیر صد میلیون تومان مشمول بخشودگی جریمه می شوند میتونید به بانک و یا به سرپرستی بانک مربوطه مراجعه کنید.