مشاوره حقوقی رایگان - استخدام دانشگاه افسری در صورت واریکوسل

سلام. بنده متولد 82رهستم واریکوسل دارم میخوام عمل کنم بعدا میخوام دانشگاه افسری بدم مشکلی در پذیرش برام پیش نمیاد ممنون؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر جای نگرانی نیست
مورد معاینه قرار خواهید گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نمی‌توان الان پاسخ شما را داد چرا که در هر صورت می‌بایست توسط ارگان مربوطه شرایط پزشکی شما بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع و نتیجه آن توسط ارگان مربوطه و کمیسیون پزشکی معلوم خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط استخدام را مطالعه کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوال اداریست و درحیطه تخصص وکیل نمیباشد