مشاوره حقوقی رایگان - ملاحظه نظریه کارشناس و اظهار هر مطلبی نفیا یا اثباتا

اقا من به ایشان تزریق بوتاکس کردم 8ماه پیش و ولی حداکثر زمان عوارض 6ماهه ،خودم برم دادگاه یا وکیل؟

نوع علت حضور:ملاحظه نظر کارشناس و اظهار هر مطلبی نفیا یا اثباتا

متن ابلاغیه :7روز و نوع حضور ملاحظه نظر کارشناس و اظهار هر مطلبی نفیا یا اثباتا به دعوی به ظرفیت مبنی بر

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

مسلما از همراهی یک متخصص (وکیل) استفاده کنید نتیجه بهتری میگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازی به حضور نمی‌باشد می‌توانید در داخل سامانه نظریه را مطالعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر سیستمی نظریه کارشناس ارسال شده باشد که نیازی به حضور نیست در غیر اینصورت بایستی به شکل حضوری به شعبه مراجعه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکیل دارید می تواند وکیل موضوع را پیگیری کند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برید نظر کارشناس را سریعا مطالعه کنید مهلت اعتراضتان نگذرد