مشاوره حقوقی رایگان - المثنی کارت موتور سیکلت

سلام. کارت موتور پلاک قدیم را گم کردیم. آیا میتوانیم المثنی بگیریم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. آری امکان پذیر است توسط مالک یا وکیل می‌توان اقدام کرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً برای موتورهای با پلاک قدیم و با قدمت بیش از 10 سال خدمات راهنمایی رانندگی ارائه نخواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس 10 موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله امکان‌پذیر است این امر توسط مالک یا وکیل مالک میتواند به سرانجام برسد.