مشاوره حقوقی رایگان - هزینه پارکینگ در تصادف

سلام وقت بخیر. بنده با موتورم تصادف کردم مقصر شناخته شدم کلانتری پرونده بنده رو 4 ماه طولش داد تا بفرسته دادسرا (دفعه اول زود فرستاد بود واسه دادگاه که برگشت خورد) الان طرف هزینه پارکینگ ماشینش رو از من میخواد این هزینه با من هست یا با کلانتری که اجهاف کرده؟!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با مقصر حادثه مگر دیگری کوتاهی کرده باشد که باید بررسی شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شخص مقصر مسئولیت پرداخت خسارات را دارد اما اگر تخطی رت گرفته است می‌توانید از مراجع محترم انتظامی اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به علت اینکه مقصر حادثه شما هستید بنابراین هزینه پارکینگ بر عهده شما می‌باشد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ارتباطی به شما ندارد.شما صرفا دیه رو باید پرداخت کنید.ضمن اینکه طرف مقابل به راحتی میتوانسته خودرو را رفع توقیف کند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به مقصر بودن هزینه پارکینگ با شماست