مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط پیامکی

سلام، متاهل هستم با آقایی حدودا شش ماه یا بیشتر اشنا شدم در فضای مجازی و بعد ارتباط تلفنی کمی داشتیم و پیامک های عاشقانه متاسفانه داشتیم با خط شوهرمم هم بوده
حالا متوجه شده رفته پرینت تلفن خط خودشو گرفته منم قبل این ماجرا زده بود بیرون کرد سر موضوع دیگری چون خیلی دست به کتک داره 18 ساله زندگی کردم یکبار سال گذشته طلاق گرفتم دوباره ازدواج مجدد کردیم شرط، طلاق با من گذاشتیم
حالا با اون پیامک ها میتونه چیزی را ثابت کنه من و اون مرد محکوم میشیم یا نه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما متاهل هستید و مرتکب جرم رابطه نامشروع مادون زنا شده اید و مجازات خواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت ثابت شدن چون متاهل نیز می‌باشید به مجازات مادون زنامحکوم میشوید