مشاوره حقوقی رایگان - رابطه پیامکی با زن متاهل

سلام خسته نباشین من یکسالی هست با خانم شوهر دار دوستم ی جور حس عاطفی دست پیدا کرده بهمون فقط پیامکی از نزدیک هم نديدمش جرمش چیست و راهکاری داره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که رابطه فیزیکی نداشته باشید از نظر قانون مجازات اسلامی جرم محسوب نمی شود و قابل مجازات نیست.
صرفا فعل حرم محسوب می شود.
توجه داشته باشید در صورتی که شوهر خانم شوهردار متوجه بشه و شکایت کنه ممکن است برای شما و طرف مقابل مشکل ساز بشه.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قطع رابطه کنید چون رابطه نامشروع آنهم با زن شوهر دار حداقل 84 صربه شلاق حدی داره که هرجا کار کنی اخراج می شوی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم رابطه نامشروع مادون زنا میباشد

و مجازات شلاق خواهید داشت و ممکن است به حبس محکوم بشوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ممکن است از جانب شوهر ایشان علیه شما شکایت رابطه نامشروع ارائه شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حس عاطفی شما فعل حرام بوده و بی معناست
هر چه سریعتر این رابطه را تمام کنید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

ممکن است تحت عنوان رابطه نامشروع مورد تعقیب قرار گیرید و مجازات شوید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نوع پیام های رد و بدل شده دارد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جرم رابطه نامشروع و مجازات شلاق خواهید داشت

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
صرف رابطه پیامکی جرم نیست اما ارتباط عاطفی هرچند پیامکی با خانمی که در زوجیت مرد دیگری می‌باشد هم از لحاظ شرعی حرام و هم از لحاظ اخلاقی و انسانی بسیار نکوهیده می‌باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هرصورت اینگونه ارتباطات مشکل ساز خواهد بود وامکان شکایت رابطه نامشروع وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان دارد به عنوان رابطه نامشروع از شماشکایت شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام رابطه نامشروع مادون زنا می‌باشد و مجازات آن شلاق می‌باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

هر چه سريعتر و به فوريت قطع كامل ارتباط نماييد
عواقب خطرناك و مجرمانه و حيثيتي دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام منظور شما را از راه کار بنده متوجه نشده ام که بتوانم شماره راهنمایی کنم عمل شما می تواند در حکم رابطه نامشروع باشد و مجازات آن شلاق است