مشاوره حقوقی رایگان - یارانه معیشتی

سلام
من بهمن پارسال ازدواج کردم ولی یارانه خودم و همسرم رو جدا نکردم تا اینکه مهر امسال یارانه خانواده ام قبل اینکه جدا کنم قطع شد و دو بار اعتراض کردیم که در اخر لیستی از تراکنش هایی که تمام اعضای خانواده ما طی چند ماه داشت رو در جواب اعتراض دوم به ما دادن با اینکه تراکنش هایی که داشتم بابت 60میلیون وام ازدواج بود و خرید هایی که داشتم برای خرید جهیزیه بود
حالا بسته معیشتی برای خانواده 4نفره ما مبلغ 138هزار تومان (خانواده 3نفره) واریز شد که با این حساب یارانه معیشتی بنده شامل این مبلغ نیست، بنده در سایت حمایت معیشتی گزینه ثبت خانوار جدید رو میزنم خطای زیر میاد
((اطلاعات خانوار شما قبلاً در سازمان هدفمندسازی یارانه ها ثبت شده است و نیازی به ثبت نام جدید ندارید. جهت ورود به سامانه میتوانید از تاریخ 22 دی ماه 98 مجدداً با شماره حسابی که قبلاً یارانه شما به آن واریز میشده است مراجعه فرمایید))
حالا منظور از این خطا چیست باتوجه به اینکه شماره حساب یارانه ای برای من ثبت نشده که من بخوام وارد کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادراه به سوالات حقوقی پاسخ می دهد. سوال شما حقوقی نیست.