مشاوره حقوقی رایگان - ارتشا

با عرض سلام و خسته نباشید بنده هنگام خدمت سربازی سال 93 برای گرفتن 15000تومان رشوه 1500000تومان جریمه شدم زندان نرفتم و جایم انگشت نگاری نشدم الان ازمون قبول شدم میخوام برم سرکار تویک شرکت گواهی سوپیشینه میخوان میخواستم بدون ایا برای من سوسابقه درج میشود یا نه و اگر درج بشه من تا اخر عمرم از کار دولتی و شرکتی محرومم؟ و ایا اگه سوسابقه برام بیاد و مانع از جذب کردن من برای کار شود راهی وجود دارد این سوسابقه رو پاک کنم؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. به استناد تبصره یک ماده25 قانون مجازات اسلامی این جرم جز سوابق موثر کیفری نیست . بنابراین هیچ جای نگرانی برای شما ندارد.

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام خیر مورد شما سوپیشینه محسوب نمیشود