مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد فروشنده

سلام خسته نباشید

بنده مدتی قبل باتری موبایلم خراب شد و به موبایل فروشی مراجعه کردم و باتری تعویض کردم. باتری جدید گارانتی داره ولی متاسفانه زود خراب شد، حالا فروشنده باتری رو تعویض نمیکنه. از طریق اتحادیه پیگیری کردم و محکوم شد که باید باتری رو تعویض کنه. در حال حاضر گوشی کلا روشن نمیشه و اصلا قابل استفاده نیست و فروشنده هم متواری هست و به تعهدات عمل نمیکنه، از طریق دادگاه میشه برای مدتی که گوشی قابل استفاده نیست تقاضای جریمه کرد؟
برای پول نقد میشه توی دادخواست تقاضای تاخیر تادیه کرد، برای مورد من که بخاطر کوتاهی طرف مقابل ضرری به من وارد شده میشه بخاطر مدت زمانی که گوشی خاموش بوده و نمیتونم استفاده کنم تقاضای جریمه کرد؟ اگر میشه توی دادخواست به چه عنوانی باید مطرح بشه؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر صرفا الزام به انجام تعهد در صورت عدم دسترسی به او از دادگاه بخواهید توسط فرد دیگر انجام شود به هزینه فراری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید تمام خسارات خود را طی یک دادخواست مطالبه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر الزام به ایفای تعهد و اگر ایفا نکرد انجام دهید هزینه را مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تمام خسارتهای پیش گفته بایستی از طریق کارشناس رسمی دادگستری در قالب دادخواست تامین دلیل برآورد شود تا بر مبنای آن دادخواست به خواسته مطالبه خسارت را به ثبت برسانید از سوی دیگر شما ابتدا برای طرف مقابل خود اظهارنامه ارسال کنید و تقاضای عودت پول دهید و از آن تاریخ خسارت تاخیر تادیه محاسبه خواهد شد‌.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خسارتها باید توسط کارشناس دادگستری تامین شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ایشان را الزام به انجام تعهدات از طریق قانونی کنید