مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت

با سلام پدرم بخاطر مشکلات روانی خواهرم سال ها قیم او بود اخیرا پسرانش در خواست قیومیت برای مادرشان رو کردن پدرم رفت و استعفا داد و پسرای خواهرم قیم شدند سوالم اینه آیا پدرم دوباره می‌تونه قیومیت رو پس بگیره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر عدم صلاحیت قیم اثبات شود امکان‌پذیر است اصولاً دادگاه محترم در این خصوص مصلحت را در نظر می‌گیرد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تحت شرایطی بله پیشنهاد می شود جهت اخذ اطلاعات تکمیلی مشاوره تلفنی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق سرپرستی موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر قیم صلاحیت نداشته یا ندارد
اری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که عدم صلاحیت قیم ثابت شود پدر شما میتواند اقدام کند.