مشاوره حقوقی رایگان - دیه دیسک کمر در حین کار

من دریک شرکت بازیافتی 5 سال کار کردم کارم بی نهایت سنگین بود 12 ساعت کار می‌کردم به مشکل دیسک کمر برخوردم و یک ماهه که عمل کردم آیا دیه به من تعلق می‌گیرد؟ آیا میتوانم مخارج دکتر را از شرکت بگیرم ؟ آیا سختی کارسنگین به من تعلق می‌گیرد؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله مطالبه کنید البته در دادگستری تحت عنوان مطالبه خسارت های ناشی از کار

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اداره کار مورد پیگیری خود قرار دهید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید