مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه دیسک کمر در حین کار

سلام. من هفت سال در یک شرکت اسکلت سازی ساختمان کار کردم. از یک سال پیش به خاطر سنگینی کار دیسک شدید و آسیب دیدگی عصب سیاتیک شدم و درصدی از شنوایی ام به خاطر سر و صدای زیاد از کار افتاده و الان هم اخراجم کردن. آیا میتوانم طلب دیه کنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام علیه آن شرکت در اداره کار شکایت کنید ضمن آن جهت از کار افتادگی میتوانید به دادگاه مراجعه و طرح دعوی نمایید

یک وکیل

اگر نقص عضو ناشی از کار باشد، بنا به تشخیص پزشک قانونی یا پزشک معتمد ، میشود با طرح دعوی از کارفرما مطالبه دیه یا ارش نمود.