مشاوره حقوقی رایگان - بورسیه ارتش

سلام وقتتون بخیر باشه خواهر من امسال کنکور داد و بورسیه ارتش پزشکی قبول شد برای مصاحبه دعوت شد و از اونجایی که سنش یک سال بالاتر سن ارتش بود از سایت سنجش پرسیدیم آیا برای مصاحبه بریم گفتن بله و ما از خوزستان تا تهران رفتیم و طبیعتا بخاطر سن رد شد اما حالا که نتایح نهایی اومد براش بدون نوشتن شهر یا دانشگاه مربوطه فقط زدن کد 25 و ما مطلع شدیم که این کد برای ارتش هستش اما حالا موندیم باید چیکار کنیم یک عالمه استرس و نگرانی که حب رد شده بود بخاطر سن و حالا باز هم قبولش کردن اما بخاطر سن اگر بازم بازم رد بشه و ما نمیدونیم چیکار کنیم آیا اینطور و یا راهکاری هستش ؟؟؟ ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در این خصوص می‌بایست حضوراً مراجعه نمایید و موضوع را پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست و در زمره پرسش‌های غیرحقوقی قرار دارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از یگان مربوطه سوال و پیگیری شود