مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سه دانگ ملک از همسر

سلام
بنده منزلی خریدم با وام مسکن وام زوجین الان خانم خونه را ترک کرده و تمکین هم گرفتم و درخواست هبه زدم
تمام مبلغ ها و اقساط رو بنده دادم و زنم هیچ مبلغی نداده بنده به نظرتون میتونم 3 دانگ رو پس بگیرم الان در خونه زندگی می کنم و منزل دیگری ندارم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر متعلق به ایشان می‌باشد بهتربود مبلغ آن را مطالبه می‌کردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دعوای رجوع از هبه را پیگیری کنید.
نتیجه دعوا قابل پیش بینی نیست

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

خیر نمی توانید ، بهتر است مطالبه وجه بابت پرداخت ثمن بنمایید

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

به استناد مدارک پرداختی مطالبه وجه بدین واس سه دانگ کاری نمیتونید بکنین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع عقد هبه و رجوع از هبه به طرفیت همسر خویش به استناد مدارک موجود در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در قالب رجوع از هبه میتوانید اقدام کنید