مشاوره حقوقی رایگان - رد در کمسیون پزشکی فرهنگیان

سلام
بنده با رتبه ی بسیار خوب دعوت به مصاحبه ی فرهنگیان شدم، و در هردو شرکت کردم.
ولی من رو بخاطر لکنت زبان خفیف ارجاع دادن به کمیسیون پزشکی، من در تاریخ مقرر به دلیل مشکل شخصی نتونستم به کمیسیون مراجعه کنم. در هسته ی گزینش تهران بهم گفتن تو رد پزشکی شدی، درحالیکه من اصلا مراجعه نکرده بودم که بخوام رد بشم یا نشم.

در کارنامه سبز کنکور برام کد 7 میزنن؟
اگه بزنن و من هم اعتراض خودم رو به هسته گزینش بگم. آیا امکانش هست بنده رو دوباره به پزشک بفرستن؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

بله. امکان رسیدگی مجدد درکمیسیون وجوددارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست و در زمره پرسش‌های غیرحقوقی قرار دارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اعتراض تصمیم گیری در این مورد با انهاست