مشاوره حقوقی رایگان - الزام به ایفای تعهدات

با سلام بنده از شخصی دو پلاک خریداری کردم که متوجه شدم مستحق للغیر بوده و توافق کردیم به جای پول زمینا یک ساختمان 4طبقه بسازه و قرار بوده تا مهرماه کاملش کنه و تحویل بده ولی متاسفانه خیلی اذیت میکنه فقط سقف و ستون زده و..
سوالم اینه بهترین گزینه چیه برام
1-الزام به ایفای تعهدات
2-فسخ معامله که در قرارداد ذکر شده و این اختیار به بنده داده شده
3-دادخواست فسخ معامله و بروم بابت دو پلاک زمینم ازش مطالبه ثمن معامله به قیمت روز بکنم؟
بهترین راه چیه چون خیلی اذیتم میکنه و فکر نکنم حالا حالا برام بتونه بسازه
با تشکر فراوان از وکلای گرامی

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی خانه را متعهد شده و نوشته شده است الزام به انجام تعهد چون خسارت به نرخ تورم است و ناچیز است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. صرفا برمبنای موارد ذکرشده درقرارداد جدید(ساخت وساز) حق اقامه دعوی دارید.
وانتخاب بین الزام به ایفای تعهد یا فسخ( قرادادموصوف درصورت داشتن چنین حقی در قرارداد)باشماست.
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قصد فسخ ندارید می‌توانید الزام به ایفای تعهد ایشان را مطالبه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

صرفا برمبنای موارد ذکرشده درقرارداد جدید(ساخت وساز) حق اقامه دعوی دارید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اظهارنظر مستلزم بررسی تمامی ابعاد موضوع می باشد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تا قرارداد و توافقتان مطالعه نشود امکان راهنمایی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در حال حاضر حق فسخ به انضمام کلیه خسارات را میتوانید دریافت کنید و لیکن الزام به ایفای تعهد به نظر میرسد راه حل مناسب‌تری باشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

الزام به ایفای تعهد ایشان را مطالبه کنید