مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه سفته

سلام و درود راحت ترین و سریع تریت راه برای اینکه مطالبه وجه سفته به میزان 300 میلیون تومان از خوانده و حکم توقیف اموال خوانده را بتوانم بگیرم چکار باید کنم؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. سفته ها راز طریق بانک ابتدا واخواست (برگشت)زده و بعدا از طریق طرح دعوی حقوقی مطالبه وجه سفته وتامین خواسته دردادگاه بلافاصله اموال مدیون را تا پایان رسیدگی توقیف نمایید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

واخواست سفته و دادخواست مطالبه و تانین خواسته

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام داخواست و تامین خ‌استه با سپردن خسارت احتمالی حسابها را توقیف کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های تأمین خواسته، مطالبه وجه سفته و خسارت تأخیر تأدیه به انضمام هزینه‌های دادرسی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
البته لازم به دریافت واخواست سفته و نیز پرداخت 10 درصد نسبت ارزش خواسته به صتدوق دادگستری به عنوان خسارت احتمالی در باب تأمین خواسته ضروری است تا اموال طرف مقابل توقیف شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست مطالبه سفته و صدور قرار تامین خواسته مبنی بر توقیف اموال ایشان

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهترین گزینه گرفتن وکیل دادگستری است.
ابتدا واخواست نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد.