مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به ارسال عکس خصوص برای خانواده

دختر خالم شوهر داره با پسر وارد رابطه شده باعکس تهدیش کرده و این هم مخالفت کرده که نمیخواهم باشم. به پسرخالم زنگ زده و اون هم شکایت کرده.میترسه عکس بفرسته برای برادرش.تکلیف چی؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تهدید جهت انتشار عکس‌های خصوصی جرم و قابل تعقیب و مجازات است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال اگر افاقه‌نکرد امکان طرح شکایت وجود دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تهدید به ضرر شرفی در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تهدید به انتشار عکس های خصوصی دیگران اقدامی مجرمانه است میتوانید اقدام به شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید