مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام. من 19سالمه و حدود یک سال با یک پسری دوست بودم و رابطه نزدیک بهم داشتیم اما من بعد از یه مدتی فهمیدم اون آدم زندگی من نیست و همه چیز رو باهاش تموم کردم چون به کنکورم لطمه زد و کلی عکس از من داره و منو تهدید کرده که برای پدرم می‌فرسته عکس هارو و عکس های مهمی هم از من داره به طوری که رفتم دیدم به جیمیل دستبرد زده توی ایستای من هست و خودش رفته رتبه کنکورم رو دیده من خیلی میترسم با اینکه یک رابطه بین من و اون به من اطمینان داده اون عکس هارو پاک کرده اما چند عکس 18داره از من
نمیدونم اون رابط بین من و اون بهم میگه خیالت راحت کاری نمیکنه اما ترس همه وجودمو برداشته حالم خیلی بده

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام میتونید در صورت ادله و شواهد به جرم تهدید از این اقا شکایت کنید و اگر زیره 18 سال بودید هنگام رابطه به جرم اغفال از این اقا شکایت کنید و برای هک گوشی از پلیس فتا نیز میتونید کمک بگیرید