مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر اجرایی مهریه

سلام و احترام
بنده میخواستم از طریق اجرای ثبت اقدام به توقیف اموال شوهرم که 3 تا ماشین و 4 تا اپارتمان داره کنم.
اجرائیه رو از دفتر ازدواج و طلاق گرفتم و سردفتر گفتن باید این اجرائیه رو ببرم تحویل واحد اجرا در اداره ثبت بدم
سوالی که دارم این هست زمانی که من از اداره ثبت با ارائه اجرائیه تقاضای توقیف ماشین و خونه رو دارم و سپس تقاضای اجرای رای رو بعد توقیف میکنم , باید نیم عشر اجرائی رو خودم اونجا نقد پرداخت کنم ؟ یا نیم عشر اجرائی بعد اجرای کامل رای از شوهرم وصول میشه ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نیم عشر بعد اجرا ازاموال توقیفی کسر میگردد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مبلغ را می‌بایست در انتها همزمان با تحویل بپردازید نسبت به سایر اموال می‌توانید از طریق دادگاه اقدام کنید اما با توجه به اینکه اقدام نقل و انتقال وجود دارد می‌توانستید اقدام دیگری انجام دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرداخت نیم عشر بر عهده شوهر شما است که از حاصل فروش اموال مورد اشاره در متن سوال کسر خواهد شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیم عشر بر عهده شوهر شما می‌باشد